Segedin

S E G E D I N

Banja Eržebet u Morahalomu…

TERMIN: 14.05.2016.

 

Ovaj uređeni evropski grad popločanih trgova i ornamentisanih građevina, ima više turističkih atrakcija nego mnogi drugi u regionu… Nikako se ne sme propustiti šetnja glavnom ulicom Kárász utca, razgledanje 500 godina stare Crkve Sv. Matije, segedinske Sinagoge i spektakularnog Vodenog tornja, kao ni poseta nekom od mnogobrojnih restorana sa odličnom domaćom kuhinjom…

PROGRAM PUTOVANJA:
           Sastanak putnika u 04:10h na prakingu ispred Dunava, polazak u 04:30h. Vožnja kroz Vojvodinu do graničnog prelaza Horgoš. Odlazak do Banje Eržebet u Morahalomu za putnike koji žele celodnevno uživanje u banji. Nastavak puta do Segedina. Planirano vreme dolaska u Segedin je oko 10.00 časova.

Obilazak Segedina u pratnji vodiča: glavni trg Széchenyi tér, statua Istvána Széchenyija, Gradska većnica i kuća nekadašnje bogate trgovačke porodice Zsótér, Srpska pravoslavna crkva, najveća crkva u Segedinu Magyarok Nagyasszonya, gradska većnica Városháza, trg Klauzál tér sa statuom Lajoša Košuta i kultnom poslastičarnicom Virág i Kárász utca). Slobodno vreme za šetnju i šoping u tržnom centru Arkad.

Za putnike zainteresovane za odlazak u tržni centar Tesco organizuje se prevoz, polazak u 16.30h ispred Arkada. U 19:00h okupljanje putnika ispred tržnog centra Arkad i polazak za Srbiju. Vožnja kroz Mađarsku i Srbiju sa kraćim pauzama radi odmora i carinskih formalnosti. Uobičajeno vreme dolaska je oko 23.30h, a što može odstupati u zavisnosti od zadržavanja na granici.

 

CENA ARANŽMANA: 1.600,00 din

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • prevoz autobusom visoke turističke klase (klima, audio/video oprema)
  • razgledanje/obilazak Segedina u pratnji vodica
  • pripremu i organizaciju putovanja
  • usluge licenciranog turističkog pratioca i predstavnika Agencije

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (može se uplatiti u agenciji)
  • individualne troškove korisnika

 

USLOVI PLAĆANJA:

  • u celosti prilikom rezervacije. POPUST za decu do 12 god. Starosti iznosi 50%

 

NAPOMENA:

– raspored putnika u autobusu zavisi od redosleda prijavljivanja za putovanje

– u slučaju otkaza putovanja iz bilo kog razloga Agencija je u obavezi da o tome obavesti putnike najkasnije 3 dana pre polaska

 

VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA ”DUGA TRAVEL” ŠABAC OTP 14/2014 i YUTA standardi

ARANŽMAN JE RAĐEN NA MINIMUM 40 PLATIVIH PUTNIKA