Evia je po veličini, drugo ostrvo u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu, nalazi se na oko 180 km južno od Paralije. Jedno od najpopularnijih letovališta na ostrvu Evia je Edipsos, moderno letovalište, čuveno po svojim termalnim izvorima, sa temperaturom vode od 34 do 70 stepeni, koja se iz dubina od 3000m uliva u Egejsko more i čini ga izuzetno toplim i za svaku preporuku. Banja ima razvijenu turističku infrastrukturu. Pored mnogobrojnih hotela i spa centara postoji i veliki izbor kafeterija, restorana, taverni, restorana brze hrane, poslastičarnica, igrališta za decu, kao i lokalna pijaca i brojne prodavnice i super marketi. Nalazi se na 10km od luke Agiokampos i idealno je kao baza za obilazak celog severozapadnog dela ostrva Evia, individualno ili organizovanim izletima po pristupačnim cenama. U samom Edipsosu postoje dve manje plaže, prva je trodelni, uski pojas, mešavine peska i šljunka u centru mesta, pored male luke, a druga je peščana plaža na samim termalnim izvorima, gde voda izvire iz stena i uliva se direktno u more. U neposrednoj blizini (2km) se nalazi i oko 3km dugačka, peščana plaža Agios Nikolaos. Mesto se preporučuje kako porodicama i starijima tako i mladima i onima koji žele aktivan odmor!

Evia Edipsos

 • Hotel ALKISTIS

  Evia Edipsos, Grčka

  99

  Hotel ALKISTIS

  HOTEL  ”ALKISTIS” nalazi se u neposrednoj blizini termalnih izvora na 200m od plaže. Raspolaže sa 1/2 i 1/3 studijima sa terasama, TV, WIFI,frižiderom, kupatilom i klimom koja je uračunata u cenu aranžmana. Sobe imaju pogled  na ulicu i delimično na more. Hotel poseduje recepciju i restoranski deo. Ishrana na bazi bufe samoposluživanja doručak i večera. Smene 23.05., 02.06.,10.09., i 20.09. su na bazi noćenja sa doručkom. Smene od 12.06. do 10.06. su na bazi polupansiona. Hotel ima prostor za odlaganje prtljaga pri promeni smene… Hotel ima lift. Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana.

  Šifra proizvoda: 24550 Kategorije: , , Oznake: , ,
  99
 • Hotel Vila METROPOL

  Evia Edipsos, Grčka

  49

  Hotel Vila METROPOL

  Hotel Vila “METROPOL” nalazi se u samom centru grada na 250m od plaže. Raspolaže sa 1/2 i 1/3 i 1/4 studijima sa terasama pogled more i dvorište. Sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjom sa posuđem, TV, WIFI, kupatilom i klimom koja je uračunata u cenu aranžmana. Hotel ima recepciju, restoran i bar koji je na usluzi svim gostima sa mogućnošću uplate doručka ili večere po specijalnim cenama za goste TA DUGA TRAVEL.  Vila ima prostor za odlaganje prtljaga pri promeni smene. Hotel ima lift. Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana.

  Šifra proizvoda: 24553 Kategorije: , ,
  49
 • Hotel Vila TEMIS

  Evia Edipsos, Grčka

  79

  Hotel Vila TEMIS

  Hotel Vila “TEMIS” nalazi se u  centralnoj ulici Edipsosa na 80m od plaže. Raspolaže sa 1/2  i 1/3 studijima u prizemlju. Sve smeštajne jedinice opremljene su kuhinjom sa posuđem, TV, WIFI, kupatilom i klimom koja je uračunata u cenu aranžmana. Vila poseduje recepciju,  prostor za odlaganje prtljaga pri promeni smene. Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana.

  Šifra proizvoda: 24555 Kategorije: , , Oznake: , ,
  79
 • Vila APERADO

  Evia Edipsos, Grčka

  69

  Vila APERADO

  Vila ”APERADO” nalazi se u samom centru termalnih izvora na 130m od plaže. Raspolaže sa 1/2 i 1/3 studijima sa terasama. Sve smeštajne jedinice, sem jedne imaju pogled more sa živopisnim zalaskom sunca. Sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjom sa posuđem, TV, WIFI, kupatilom i klimom koja je uračunata u cenu aranžmana. Vila ima prostor za odlaganje prtljaga pri promeni smene. Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana.

  Šifra proizvoda: 24554 Kategorije: , , Oznake: , ,
  69
 • Vila REX

  Evia Edipsos, Grčka

  79

  Vila REX

  Vila “REX” nalazi se u prvoj ulici do mora. Raspolaže sa 1/2 studijima i 1/2+1 studijima sa terasama na prvom spratu. Sve smeštajne jedinice imaju pogled na more, opremljene kuhinjom sa posuđem, TV, WIFI, kupatilom i klimom koja je uračunata u cenu aranžmana. Vila ima prostor za odlaganje prtljaga pri promeni smene. Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana.

  Šifra proizvoda: 24555-1 Kategorije: , , Oznake: , ,
  79
FB