BANJA KOVILJAČA Apartmani Stančić

40

Banja Koviljača se nalazi na desnoj obali donjeg toka Drine, u podnožju planine Gučevo. Zelenilo jednog od najlepših i najvećih parkova u Srbiji kao i mineralne vode čini ovu banju posebnom. Od Loznice je udaljena 6 km, 80 km od Valjeva i 144 km od Beograda. O nastanku Banje Koviljače postoji više legendi. Prvobitan naziv Banje je bio Smrdan Bara, zatim Smrdan Banja, a onda po selu Koviljači, ili možda po predivnom bilju narod je nazvao Banja Koviljača. Pronađen arheološki materijal i raspoloživi istorijski podaci ukazuju na dugovremenu istoriju naselja i razvijenu banjsku funkciju jos u rimskom periodu. Lekovita voda je korišćena za vreme Rimljana i Turaka, a zvanično je i najstarija banja u Srbiji.  Za početak organizovanog razvoja Banje Koviljače uzima se 1. avgust 1898. kada je ona ukazom kralja Aleksandra I Obrenovića data na upotrebu ‘narodu okruga podrinjskog’. Kralj Petar I Karađorđević – koji se i sam lečio u Banji Koviljači – 1904. je odlučio da se tu, na tadašnjoj austrougarskoj granici, podigne moderna evropska banja. Bile su to godine intenzivne izgradnje Banje Koviljače: sagrađena je zgrada Uprave, hotel Podrinje, oformljen novi banjski park sa stazama i alejama, izgrađena pruga Šabac – Koviljača… Posle gotovo vek i po postojanja, Banja Koviljača je jedan od najznačajnijih i najposećenijih banja u Srbiji.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 24532-2-2-1-2-1-2 Kategorija:
Share

Opis

BANJA KOVILJAČA Apartmani Stančić

U srcu Banje Koviljače, na 20m od Specijalne bolnice i Wellnes centra Kovilje a u neposrednoj blizini najlepšeg parka u Srbiji nalaze se Apartmani Stančić.

Svaki apartman poseduje Wifi Internet.

Tip apartmana:

Deluxe Apartman

Trokrevetni apartman

Dvokrevetni apartman

Dvokrevetna soba

Struktura:

Dnevni boravak+spavaća soba+1 soba

Spavaća soba sa dnevnim boravkom+1soba

Spavaća soba sa dnevnim boravkom

Spavaća soba sa dnevnim boravkom

Max broj osoba:

4

3

2

2

Cena:

100€

60€

50€

40€

*Cene su izražene po apartmanu po danu i odnose se na uslugu noćenja

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA INFORMACIJE DOBIJENE USMENIM PUTEM.

VALIDNIM SE SMATRAJU ISKLJUČIVO INFORMACIJE NAVEDENE U OVOM CENOVNIKU.

Cenovnik br. 1 od 20.02.2018. god

Način plaćanja

NAČIN PLAĆANJA:

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate.

 • Za garantovanu rezervaciju potrebno je uplatiti minimum 30% od iznosa, a ostatak do dolaska ili u samom apartmanu.

 • Boravišna taksa u iznosu od 60,00 RSD po osobi dnevno i osiguranje od 10,00 RSD po osobi dnevno nisu uključeni u cenu.

 • U slučaju nepojavljivanja, otkazivanja ili skraćenja boravka Gosta ili grupe apartman zadržava pravo naplate u skladu sa Politikom naknade štete.

 • Plaćanje se vrši do završetka korišćenja usluga.

 • Za boravak od 4 noći i duže odobravamo 10% popusta.

Politika naknade štete

1. NAKNADA ŠTETE U SLUČAJU NEDOLASKA, OTKAZIVANJA REZERVACIJE I SKRAĆENJA BORAVKA GOSTA

 • U slučajevima otkazivanja ili promene rezervacije 7 dana i duže pre početka korišćenja usluga, davalac usluga zadržava pravo naplate 30% od ukupne cene rezervacije.

 • U slučaju nedolaska gosta u rezervisan smeštaj, otkazivanja rezervacije u periodu kraćem od 7 dana pre početka korišćenja usluga i skraćenja boravka u objektu za smeštaj, davalac ima pravo naplate celokupnog iznosa rezervacije.

  2. NAKNADA ŠTETE U SLUČAJU OTKAZIVANJA GRUPE

Otkaz najavljene I potvrdjene grupe od strane korisnika usluga mora biti dostavljen u pisanoj formi. Pod grupom se podrazumeva celina od deset ili više osoba koje organizovano borave i koriste usluge. Potvrdjena grupa je ona sa kojom se korisnik usluga u pisanoj formi ili uplatom avansa usaglasio sa ponudjenim uslovima.

Ugovorene strane su saglasne da korisnik usluga može otkazati najavljene i potvrdjene grupe od strane korisnika usluga pod sledećim uslovima:

 • Bez nadoknade štete, ako korisnik usluga otkaže grupu minimum 30 dana ranije

 • Ukoliko se otkaže grupa u period kraćem od 30 dana a dužem od 15 dana pre početka korišćenja usluga, davalac usluga ima pravo da naplati korisniku usluga na ime nadoknade štete 10% od vrednosti ugovorenog posla

 • Za otkazivanje grupe u periodu kraćem od 15 dana a dužem od 7 dana pre početka korišćenja usluga, davalac usluga zadržava pravo da korisniku usluga na ime nadoknade štete naplati 40% od vrednosti ugovorenog posla

 • Za otkazivanje grupe u periodu kraćem od 7 dana a dužem od 24 sata pre početka korišćenja usluga, davalac usluga zadržava pravo da korisniku usluga na ime nadoknade štete naplati 50% od vrednosti ugovorenog posla

 • U slučaju otkazivanja 24 sata i kraće pre zakazanog termina, davalac usluga zadržava pravo naplate na ime nadoknade štete 80% od vrednosti ugovorenog posla.

 1. NAKNADA ŠTETE U OSTALIM SLUČAJEVIMA

Davalac usluga ima pravo da udalji osobe sumnjivog/neprihvatljivog ponašanja iz apartmana. Ukoliko se proceni da će se zbog ponašanja i/ili preduzetih aktivnosti od strane gostiju/grupe ugroziti nesmetan rad objekta u celini, bezbednost ostalih gostiju i hotela i apartmana kao objekta i zaposlenih ili imidža davaoca usluge, davalac usluge zadržava parvo da gosta /grupu udalji iz hotela i u tom slučaju korisnici usluga, odnosno gosti nemaju pravo na nadoknadu štete od davaoca usluga. U slučaju konstatovanja štete načinjene od strane gosta hotela, hotel ima parvo naplate štete u skladu sa cenom loma ili po osnovu konstantovanog zapisnika za specifične slučajeve koji nisu definisani u cenovniku loma.

Kućni red

Kako bismo osigurali bezbednost i komfor svih gostiju apartmana tokom njihovog boravka, pružamo Vam više informacija za što prijatniji boravak:

 1. Apartmani su na raspolaganju gostima i mogu se koristiti od 14:00h na dan dolaska i do 11:00h na dan odlaska.

 2. Nije dopušteno u apartman unositi eksploziv, oružje, zapaljive materije i ostale hemikalije opasne po okolinu.

 3. Gost je odgovoran za eventualnu štetu koja je uzrokovana njegovom krivicom ili krivicom lica za koje odgovara

 4. Molimo Vas da ne uznemiravate druge goste i da se pridržavate kućnog reda.

 5. Apartman zadržava pravo otkaza daljeg boravka gostu koji je uznemiravao druge goste ili na drugi način povredio propisani Kućni red.

 6. Molimo Vas da eventualne nepravilnosti, kvarove ili prigovor na uslugu odmah prijavite recepciji.

 7. Naknadne i neblagovremene žalbe, na koje nismo imali mogućnosti da reagujemo, nećemo uzimati u razmatranje kao osnov za umanjenje cene smeštaja.

 8. Sobni inventar (jastuci, ćebad, peškiri i sl.) predviđeni su za vašu upotrebu tokom boravka u apartmanu, te nije dopušteno njihovo iznošenje iz apartmana.

 9. Apartman ne snosi odgovornost za bilo koje oštećenje i gubitak vaših ličnih stvari, ali Vas molimo da sve izgubljene i pronadjene stvari odmah prijavite recepciji.

 10. Molimo Vas da pre napuštanja apartmana proverite da li ste poneli dokumenta i sve dragocenosti sa sobom.

 11. U celom hotelu je dostupan besplatan Wi-Fi internet. Lozinku možete dobiti na recepciji hotela.